10 éves a Playstation Plus, ezeket a játékokat kapjuk meg júliusban ingyen

A Playstation Plusnak általában erős kínálata van, már ami az ingyen letölthető játékokat illeti. Általában a felhasználók két ilyen programot kapnak, mivel azonban 10 éves a szolgáltatás, júliusban három videojátékot is bezsákolhatunk. Szó szerint, mert ezek közül az egyik az NBA 2K20. Ami azonban a Galaktika olvasókat jobban érdekelheti, az Lara Croft egyik újabb misztikus kalandja, a Rise of the Tomb Raiderben. Kedvenc sírrablónk ezúttal is a Trinity ellen megy harcba, miközben változatos katakombákat fedez fel, mindenféle ősi elrejtett titok között bukdácsolva. A Square Enix játéka 2016-ban jelent meg, a PS Plus felhasználók egy különleges verziót, a 20 Year Celebrationt tölthetik le.

Ami a harmadik játékot illeti, az Erica egy kicsit kakukktojás, hiszen itt inkább egy interaktív filmről van szó. A történetről bővebben így írnak a Playstation weboldalán:

Erica bőrébe bújhatsz, akit az apja meggyilkolásáról szóló rémálmok gyötörnek. A nyomasztó gyerekkori események hátborzongató új nyomok felbukkanásával ismét felelevenítődnek. Most rajtad a sor, hogy felderítsd a sokkoló igazságot.

Facebook hozzászólások

You may also like...