10 éves az eddigi legjobb Star Wars sorozat

Sokan szidják a Disney által egyengetett, nemrég befejezett Star Wars: Rebels című animációs sorozatot, amiatt, hogy a készítők túl gyerekesre vették a figurát. Ehhez képest az egyik legalulértékeltebb, tévére gyártott Star Wars produkció, A klónok háborúja sokszor felejtődik el, pedig az Anakin fiatalkorát és a szeparatistákkal vívott csaták időszakát rendkívül jól feldolgozta a Cartoon Network szériája. A Star Wars: A klónok háborúja 2008-ban, egészen pontosan október 3-án kezdődött egy dupla részes premierrel. Most a San Diegóban megrendezett Comic-Conon különleges panellel készül a Lucasfilm, hogy megünnepelje a 10 éves jubileumot.

A klónok háborújának olyan karaktereket köszönhetünk, mint mondjuk Ahsoka Tano, aki igazi fan favorittá vált, a története pedig egyike a Star Wars legérzelmesebb sztorijainak. Rajta kívül visszatért még Darth Maul és bemutatkozott az egykori sith lord testvére, Savage Opress. A sötét oldal meglepően komoly hangsúlyt kapott ebben a produkcióban, ezek és a Talzin anyára koncentráló epizódok voltak talán a legérdekesebbek.

Persze ennek a sorozatnak is megvoltak a maga mély pontjai, ennek ellenére ki lehet jelenteni, hogy a 6 évados és bő 121 részes A klónok háborúja bármely Star Wars rajongónak iszonyú nagy élményt nyújthat. Sajnos a Disney miután felvásárolta a Star Wars franchise-t, teljes lelki nyugalommal kaszálták el ezt a szériát. Az animátorok és a készítők azonban előre dolgoztak, így kaptunk még egy csonka befejező szezont, melyet a Netflix mutatott be. Már ekkoriban is sokat köszönhettünk az online videotékának.

Facebook hozzászólások

You may also like...