18 új pályát adnak ki a Doomhoz, a játék 25. szülinapjára

Ha játszottál vele és emlékszel még a Doom első, 1993-as kiadására, akkor ma már valószínűleg saját autód, családod és lakáshiteled is van. Ilyen óriási felelősség mellett kell tehát félretenned ismét a való életet azért, hogy játszhass John Romero vadiúj pályáival, amiket a Doom 25. szülinapjára hozott nekünk. Bizony már negyed évszázada ütötted be először a halhatatlanság kódját, az IDDQD-t.

John Romerót a Doom atyjaként emlegetik, jó pár riport készült már róla, ahol az eredeti Doom pályakészítési filozófiáit elemzi, részletesen. Bizonyára most is ugyanazzal az óvatossággal, és átgondoltsággal dolgozott az új 9 pályás singleplayer fejezeten, amit a Doom első kiadásához adott. Az új fejezetbe már betekinthettünk Romero streamjén, ahol pár órán keresztül bolyong a saját útvesztőjében, és sztorizgat a 90-es évekről, illetve az új pályákról. A teljes streamet itt megtekintheted.

Az egyjátékos módú pályák mellett még másik 9 multiplayer pályával is megáldott minket Romero, hiszen nincsen 2018-as játék többjátékos mód nélkül manapság. A Sigil című kiadás teljesen ingyenes lesz, viszont ha akarunk, nagyon sok pénzt is rákölthetünk, hiszen 40$-ért egy kemény dobozos kiadást is magunkénak tudhatunk. Amennyiben tényleg sok pénzt akarunk kiadni, akkor 166$-ért egy díszdobozos kiadást kapunk, Doom pólóval, aláírt dobozzal és még sok egyéb jósággal. Ha megrendeled az árut, akkor viszont már csak jövő februárban tudják az ajtód elé dobni, és mivel limitált számban elérhető a fizikai kiadás, ezért érdemes sietnünk.

Facebook hozzászólások

You may also like...