2019-ig berendelték az Amerikai Horror Storyt

Az FX helyenként borzasztóan ijesztő sorozata, az Amerikai Horror Story jó sokáig lesz még képernyőn, ugyanis a kábelcsatorna 2019-re berendelte Ryan Murphy szériáját. Ez azt jelenti, hogy az eleve már bekért 7. évad mellett biztosan jön a 8. és 9. etap is. Ezzel rekordot is dönt a produkció, hiszen ha minden jól megy, az FX leghosszabb drámai sorozata lehet az Amerikai Horror Story. Mivel évadonként eltérő, hogy miről szól a széria, ezért a díjátadókon is rendre a minisorozat kategórián belül indítják. A készítők szerint pedig pont ez a legnagyobb érdeme a műsornak, hogy a miniszériákat ismét feltette a palettára, már ami a minőséget illeti.

Az Amerikai Horror Story első évadja egy szellemjárta házban játszódott, aztán jött az elmegyógyintézet, a boszorkányiskola, a mindenféle furcsa szerzeteket felvonultató cirkusz, a vámpírokkal és más szörnyekkel teli hotel és 2016-ban a Roanoke legenda az elveszett telepesekről és egy reality forgatásáról. A sorozat egyik nagy érdeme, hogy rettenetesen meg tud újulni évente és hiába látjuk ugyanazokat a színészeket más-más szerepekben, mindig el tudják érni Murphyék, hogy beleéljük magunkat az adott borzalmakba. A Supernatural első 5 évada óta nem volt ilyen ijesztő horror a tévében talán. Ráadásul az Amerikai Horror Story 5. évadának köszönhetjük, hogy Lady Gaga bemutatkozott színésznőként is. Ez volt a 2015-ös tévés szezon egyik legnagyobb meglepetése, hogy a híresség simán át tudta venni a vezérszerepet Jessica Lange-tól. A legfrissebb szezonban már nem kapott olyan komoly szerepet Gaga, de azért megtartották a szereplőgárdában, inkább Sarah Paulson és Lily Rabe vitték a prímet.

Ryan Murphy produkciójának 7. évadáról egyelőre olyan keveset tudtunk, mint tavaly ilyenkor a Roanoke-ról, de minden bizonnyal hamarosan beindulnak majd a találgatások. Az FX mindenesetre láthatóan nagyon bízik az Amerikai Horror Storyban, ha ilyen hosszú távon bizalmat szavazott neki.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?