2019 őszén ismét megrendezik a V4 Future Sport Festivalt Budapesten

Újabb világszínvonalú e-sport tornára számíthatnak a magyar rajongók, 2018 tavasza után ugyanis ismét megrendezik a V4 Future Sport Festivalt Budapesten. A komoly összdíjazású eseményen a látogatóknak díjmentes lesz a belépés és több újdonságra is számíthatnak. Az egyik fontos változtatás, hogy a League of Legends helyett a Fortnite lesz az egyik legfontosabb játék, amelyben az e-sportolók megmérettethetik magukat. Emellett az FPS-rajongóknak jó hír, hogy a CS: GO sem tűnik el a versenysorozatról, emellett lesz még FIFA, Gran Tourismo, Tekken és NBA2K bajnokság is. Az autóversenyzős játékok és a virtuális kosárlabda némileg meglepetésnek számít, de izgatottan várjuk, hogy mi sül el az ötletből.

A V4 Future Sport Festival szeptember 21-22-én tér vissza izgalmas programokkal, ahol lesz V4 Gaming Arena, új játékokkal, hardverekkel, bemutatókkal és olyan dolgokkal, amelyeket főleg a PlayIT látogatói szokhattak meg. Emellett a rendezvény előtt ismét megtartják Közép-Európa legnagyobb gaming konferenciáját, a V4 Future Sports Konferenciát, ahol szakértők vitatják meg az e-sport jövőjét. Pénzügyileg is megéri majd a Festivalon részt venni a versenyzőknek, hiszen a Fortnite összdíjazása 30 ezer euró, a CS: GO-é pedig 300 ezer euró.

További részleteket a V4 honlapján lehet megtekinteni, alább pedig megmutatjuk a 2018-as rendezvény After Movie-ját, ráhangolódásnak tökéletes. Naptárakba felírni, alig több, mint 1 hónap van már csak addig!

Facebook hozzászólások

You may also like...