48 perces játékmenet videó érkezett a Cyberpunk 2077-hez

A Cyberpunk 2077 című játékot nem sok science-fiction videojáték rajongónak kell bemutatnunk. A távoli jövőben játszódó lövöldözős szerepjátékot óriási hype veszi körül, mivel a The Witcher játéksorozatot készítő csapat felelős a Cyberpunk 2077-ért is, tehát mindenki minőségi végeredményre számít.

A régen várt videojáték erős inspirációt merít a régi, papír alapú asztali szerepjátékból, a Cyberpunk 2020-ból, ahonnan számos játék mechanikai és történetmesélési módszert emel át a hamarosan érkező játékba.

A helyszín adott, Amerikában elvadult a kapitalizmus, és ahogy a cyberpunk témájú sztorikban hagyomány, ismét egy nagyon színes, de élhetetlen városban találjuk magunkat a távoli jövőben. Mindent az óriás cégek irányítanak, és nekünk kell helyre billentenünk a körülöttünk kialakult káoszt, egy pár pisztoly dördüléssel és autós ámokfutással.

Ennél nagyobb kalandra még talán egyetlen játék sem invitálta a játékosokat, és ami még jobb, hogy valószínű, hogy 2019-ben már játszhatjuk is ezt az ígéretes játékot. A megjelenési dátumot viszont nem vennénk készpénznek, mert a CD Project játékkészítési hozzáállása nem túl sietős.

A Cyberpunk 2077-ra tehát még várnunk kell, de a játék pre-alpha verziójába már most bepillantást nyerhetünk, ha időnk engedi, mivel közel 50 perces játékmenet videóval tartják életben a hype-ot a lengyel készítők.

Facebook hozzászólások

You may also like...