2020 a késések éve lesz a videojáték-iparban

A Cyberpunk 2077 az egyik legjobban várt idei sci-fi játék a The Witcher készítőitől. Az eredetileg beharangozott április helyett, szeptember 17-ére tették a megjelenést. A készítők elmondása szerint, a játék már készen van, viszont még szeretnék tesztelni, és polírozni a programot, hogy minél zökkenőmentesebben kerülhessen a piacra a felfedezős játék.

A Nintendo Switch-re érkező Animal Crossing, New Horizons is csak később fog a kezünkbe kerülni, hiszen a megjelenési dátum március 20-ára lett tolva. A Nintendo azzal indokolta ezt a váratlan döntést, hogy szerették volna, ha egészséges munkaórák mellett tudnák befejezni az új Animal Crossing installációt.

A Cyberpunkhoz hasonló indokkal késik a Marvel’s Avengers új játéka, de a Square Enix csapata azt is hozzá tette, hogy szeretnék ha nem csak kész, de szórakoztató játékot is kapnának a rajongók, így hát május 15-ről, szeptember 4-ére esik majd a megjelenési dátum.

A Square Enix másik fontos címe, a Dying Light 2 is csak később lesz elérhető, viszont ennek a késésnek a pontos dátuma még nem tisztázott. Az biztos, hogy nem most tavasszal érkezik a horror játék, de hogy hány hónap várakozásra számíthatunk azt pontosan még nem tudjuk.

A Doom Eternal is elcsúszott a korántsem jeges időjárás ellenére, hiszen március 20-ai megjelenési dátum mellett döntött a Bethesda. Érdekes módon pont azon a napon fog megjelenni a Doom, amikor az új Animal Crossing.

 

Facebook hozzászólások

You may also like...