A Cyberpunk 2077 volt a legnagyobb durranás az E3-on

Az E3 napjaink egyik legfontosabb videojátékos eseménye, amelyen összeülnek a világ legnagyobb játékfejlesztői, hogy megmutathassák, min dolgoztak az elmúlt években, és felkelthessék a vásárlók érdeklődését a közelgő játék megjelenésekre.

Az E3-on talán a Cyberpunk 2077 kapta a legnagyobb figyelmet, mivel egy lélegzetelállító trailerrel reklámozták a közelgő játékot. A videóban egy hihetetlenül színes, és aprólékosan kidolgozott világot láthatunk, mindenféle sci-fi finomsággal megtöltve, mint például robotokkal, és futurisztikus autókkal. A trailer alapján ez lesz az eddigi legszebb nyílt világú játék, amit vala láthattunk, csak reméljük, hogy nem csupán egy GTA-klónt kapunk robotokkal. Ez papíron nem lenne olyan rossz, viszont a játékot akkora hype veszi körül, hogy legalább egy Breath of the Wild-szerű innovációt várunk el a programtól.

A Cyberpunk 2077 trailerében egy hollywoodi színész is vendégszerepelt, aki nem más, mint Keanu Reeves. A játék rajongói hatalmas üdvrivalgással fogadták az élő legendát a színpadon, hiszen élőben is tiszteletét tette a rendezvényen. A Cyberpunk reklámcsapata nyilvánvalóan tudja, mitől döglik a légy, hiszen ennél nagyobb figyelmet nem is kaphatott volna a játék világszerte. Már csak az hiányzik, hogy egy ténylegesen jó videojátékot vehessünk a kezünkbe 2020-ban, hiszen nem egy játék projekt esett az arcára már a túl jó marketing, de gagyi játékélmény miatt. Igen, rád gondolok Fallout 76 és Rage 2.

Facebook hozzászólások

You may also like...