A Galaktika.hu bloggereket keres

Segíts rajtunk, ismeretlen blogger, te vagy az utolsó reményünk!

Az univerzum végtelen nagy. Ezért aztán elképesztő sok dolog történik benne egyszerre. Könyvek jelennek meg, filmeket mutatnak be, tévésorozatok indulnak, játékok debütálnak, képregényhősök csapnak össze. Ütős grafikák készülnek, és poénos mémek járják be a netet. És akkor még nem is beszéltünk a rendezvényekről és díjkiosztókról. Vagy a hihetetlen technikai fejlesztésekről, és az űrkutatásról.

Namost. Rövid számolgatás után rájöttünk, hogy ennyi mindent nem tudunk egyszerre megírni. Kevesen vagyunk hozzá.

Úgyhogy zsoldosokat keresünk maroknyi, de lelkes csapatunkba. Akik némi hírnévért, és szerény juttatásért cserébe segítenek nekünk tudósítani a világ dolgairól, itt, a Galaktika.hu oldalain. Ha járatos vagy a sci-fiben és a blogolásban, akkor jelentkezz és publikálj nálunk!

Azt kérded, mit adunk cserébe? Mármint azon a dicsőségen kívül, hogy megjelenhetsz írásaiddal a kétszer is Európa legjobb SF magazinjának választott, 43 éves Galaktika honlapján? Lásssuk csak… Nos, annak függvényében, hogy mennyi posztot készítesz, kaphatsz ingyen magazinokat és könyveket a saját kiadványainkból, és ezen felül még honoráriumot is. Feltéve persze, hogy jókat írsz.

Ha érdekel ez a világmegmentő vállalkozás, akkor töltsd ki a jelentkezési lapot – és kalandra fel!

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?