A Logan rendezőjétől érkezik egy önálló Boba Fett film

Régóta pedzegetik, most pedig a Hollywood Reporter szerint tényleg megvalósulhat az a Boba Fett spinoff film, amely rengeteg rajongó nedves álmában szerepel. A film rendezője ráadásul az újság szerint a Logannel híressé vált James Mangold lesz, aki a szuperhősfilmes zsánert feltette az Oscar térképére, hiszen Rozsomák búcsúja jelölést kapott a legrangosabb díjátadón. A projektben részt fog venni Simon Kinberg is, aki író-producerként az X-Men franchise-on és a The Martian című filmen is dolgozott korábban.

Boba Fett karaktere először az 1980-as A Birodalom visszavágban tűnt fel, majd az 1983-as A jedi visszatérben tört borsot Han Solo orra alá. Annak ellenére, hogy az eredeti trilógiában szinte kizárólag sisakban láthattuk a férfit, óriási kultusz vette körül. Az előzménytrilógiában egy mellékszálon bemutatták, hogy a gyerek Boba hogyan birkózott meg apja halálával és miképp vált hidegvérű gyilkossá.

Jó hír, hogy a Boba Fett filmtől függetlenül a Disney továbbra is készíti az Obi-Wan filmet, melyet a művészfilmes Stephen Daldryra bízhatnak. A Boba Fett film pontos története egyelőre nem ismert, a Disney hivatalosan még be se jelentette a Star Wars spinoffot.

Facebook hozzászólások

You may also like...