A rossz oldalon küzdhetünk a nemrég megjelent LEGO DC Super-Villainsben

Megérkezett a LEGO DC Super-Villains, egy újabb akció-kaland videojáték, ami kizárólag LEGO darabkákat használ a játékkörnyezet, és a karakterek reprezentálására.

A DC Super-Villains, mint a neve is mutatja, most nem a szuperhősök, hanem a DC legsötétebb oldaláról beszállva vehetjük fel a harcot a “gonosz” Supermannel vagy Batmannel. A játék elején felépíthetjük, és testre szabhatjuk a saját szupergonoszunkat, aki váratlanul megszökik a fegyházból. Innen indul tehát a végtelen tusa, ami addig nem kerül lezárásra amíg, valaki veszi a DC merchöket.

A játék nagyon szépen tükrözi a DC sötét menőségét, ami a képregényekre is jellemző, persze mindezt gyerekeknek való körítéssel tálalja. Mindig van egy kis gyerekes humor a gonosztettekben, így a kisebbek sem szenvednek maradandó károsodást a játéktól.

A játékot erős szálak fűzik a LEGO Batman játékokhoz és filmhez, tehát minden szupergonosz akit irányítunk nem csak egy karakter, hanem egy “mester-építész” is, tehát sokszor magunknak kell megépítenünk egy-egy LEGO járművet, vagy akár egy gombot, amire szükségünk van egy ajtó kinyitásához, vagy egy lift lehívásához.

A játék nem sokban különbözik a korábbi LEGO kalandjátékoktól, tehát aki már játszott valaha LEGO videojátékkal, az minden bizonnyal otthon fogja magát érezni a szinte sorozatgyártott játékban. Ha a játékmenet nem is olyan forradalmi, mégis érdemes ránézni a programra, mert nagyon izgalmas sztorit kaptunk most a LEGO-soktól, és még a többjátékos módot is támogatja a játék, így remek szórakozást nyújthat kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Lentebb megtekintheted a játék legújabb trailerét.

 

Facebook hozzászólások

You may also like...