A Shazam kihúzhatja a csávából a DC filmes univerzumát

Az elmúlt napokban a geekek rengeteg érdekes anyagot kaptak a San Diegóban tartott Comic-Con alatt, mely július 22-én zárul. Az egyik ilyen a Shazam című, 2019 áprilisában érkező DC-s film trailere volt. Ebben Zachary Levi-t láthatjuk majd hősködni, és egy hozzá közel álló, gyerekes világmegmentő szerepében láthatjuk a színészt. A történet szerint a 14 éves Billy Batsont különleges erők hívják magukhoz, a kissrácnak pedig innentől kezdve varázsereje lesz, képes lesz egyik (villám)csapásról a másikra szuperhőssé alakulni. A DC-nek szüksége van némi megújulásra, a Shazam pedig elhozhatja ezt a képregényfilmjeiknek.

Ezen kívül megkaptuk az első rendes előzetest az Aquamanhez is, melyet már most sokan a Fekete párduchoz hasonlítanak. A film meglepően hangulatosnak tűnik, a CGI sem bántja annyira az ember szemét, így elképzelhető, hogy az idén decemberben érkező filmet érdemes lesz moziban nézni. Még az olvasók szerint is Aquaman az egyetlen olyan hős a DC-nél, aki önmagában eléggé unalmas, de James Wan kihozhatja a maximumot a karakterből.

A DC tévés részlegét se hanyagolták a Comic-Conon, hiszen debütált a Titans című sorozat előzetese is. Az első, borzalmasnak tűnő színfalak mögötti fotók alapján a produkciót sokan leírták, azonban a verekedős, darkos és komolyan vehető stílus a trailer miatt megváltoztatta egy csomó ember véleményét. De vajon miért haragszik Robin annyira Batmanre?

A CW híres arról, hogy univerzumot építettek az Arrow köré, ennek új elemét képezi majd a Batwoman is. Egyelőre afféle teasert kaptunk csak, hiszen még a főszereplőt se castingolták a produkcióba, ennek ellenére érdekes látni, hogy a kisképernyős világát merre viszi tovább a DC.

Facebook hozzászólások

You may also like...