A Starcraft és a Diablo találkozása egy izgalmas egyvelegben – Riftbreaker

A Riftbreaker egy bázisépítős túlélőjáték, ahol egy óriási robotöltönybe öltözve próbáljuk megszelídíteni az elemeket egy elhagyatottnak látszó bolygón. A cél a következő: egy olyan bázist kell létrehoznunk a Tejút peremén, aminek segítségével Ashley, az űrhajós hazatérhet a Földre.

Ha ismered a Factorio című játékot, akkor rögtön otthon fogod érezni magad a Riftbreakerben is. Építs egy önellátó automatizált gazdaságot, húzz magas falakat köré, és pusztítsd el a helyi vadon élővilágát masszív lézerpuskákkal.

A két játék közötti legnagyobb különbség az, hogy a Riftbreakerben sokkal több hangsúly van a lövöldözésen, és a gyűjtögetéseken mint a Factorioban, így egy kicsit Diablósan akciódús lett a Riftbreaker. A játék grafikai megjelenése, és az egész stílusa nagyon hasonlít a Starcraft játékokéra is, így egy igazán ütős koktélnak ígérkezik a Riftbreaker, és ennél többet már aligha kérhetnénk egy játéktól.

Ha van kedved akár ingyen is kipróbálhatod megjelenés előtt a játék bemutató, demo verzióját a Steamen, de akár a játék trailerét is megtekintheted nálunk.

 

 

Facebook hozzászólások

You may also like...