Acer S2 sorozat: ultra-vékony LED kijelzők, a legvékonyabbak a világon

Az, hogy a PC felhasználók számára innovatív termékeket és technológiát nyújtson, mindig is az Acer DNS-ének része volt. Most a tajvani vállalat tovább gazdagította termékvonalát a kellemes küllemű S2 sorozattal, mely a LED technológiát ötvözi a lehető legvékonyabb profillal a piacon, mely kevesebb, mint 13mm!

Már a tervezés első pillanatától fogva új készült, hogy időtálló formatervezése kiváló videó-grafikus teljesítményt rejtsen az innovatív kijelző technológiák révén, melyek éles és tiszta képet reprodukálnak, ami által ez a sorozat egy igazi ékszer. Nagy felbontás (HD, HD+ vagy Full HD modelltől függően), kivételes kontrasztarány (12,000,000:1) és 2ms-os válaszidő az, ami ezeket a kijelzőket sokoldalúvá és kiválóan teljesítővé teszi, különösen, ha mozgó képet nézünk.

Az új S2 sorozat öt különböző méretű kijelzőből áll – 61 cm (24”), 58 cm (23”), 55 cm (21”), 51 cm (20”) és 47 cm (18,5”) – mindegyik méret 18,5” és 23” között csupán 12,9 mm vékony, míg a 24”-es profilja is csak 13,2mm. Tiszta vonalaival és csillogó fekete felületével, valamint csinos talapzatával, az S2 sorozat az ultra-vékony dizájn, a kifinomultság és a stílus nagyszerű egyvelegét nyújtja.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?