Akár mi is lehetünk rakétatudósok a közelgő Kerbal Space Program 2-ben

A Kerbal Space Program, az egyik legkülönlegesebb űrhajó szimulációs játék, amivel valaha játszhattunk. A játékban mindenki Elon Musknak képzelheti magát, hiszen apró szerkezetekből tudunk földi, vagy akár égi járművet építeni, és le is tesztelhetjük az építményünket, ami minden bizonnyal füstölgő lángcsóvaként fog belecsapódni a földbe, ha nem gondoltunk minden eshetőségre. Ennek a fantasztikus játéknak a második részét jelentették be az elmúlt napokban, és egy rendkívül izgalmas trailert is adtak hozzá.

A Kerbal Space Program 2-ben megmaradnak a jól ismert zöld marslakócskáink, a kerbalok, akik ismét a végtelen űrt veszik célpontba, hogy bolygóközi felfedezéseket tehessenek, a mi általunk összetákolt űrrakétánkkal. A kis élőlényeink biztonsága csak rajtunk múlik, meg azon, hogy milyen indíttatással ültetjük be a kerbalokat a tesztgépekbe. Az a legbiztonságosabb, ha jó pár tutorialt átnézünk, mielőtt a levegőbe repítjük kis barátainkat, mert ha  a saját mérnöki tudásunkra támaszkodunk, akkor biztos, hogy rövid életük lesz a kerbaljainknak. Hacsaknem a való életben is mérnöki pályára lépett játékosról van szó, akkor nyugodtan fejből összerakhat bármit, ami csak kedve tartja.

A trailer, amit a játékhoz kaptunk, egyelőre “nem játékmenetet mutat”, de aki már játszott a Kerbal Space Program első részével tudhatja, hogy valóban ilyen lesz a gameplay. Az új játékban hatalmas grafikai fejlődésre számíthatunk, és újdonság lesz, hogy most már nem csak leszállhatunk, hanem kolonizálhatunk is bolygókat. Talán a legnagyobb újítás viszont az, hogy a Kerbal Space Program 2-ben, multiplayer módban is építgethetünk majd, szóval lehet készülni a csillagközi csatákra is a barátainkkal, családtagjainkkal.

Ugyan manapság a No Man’s Sky vitathatatlanul a legjobb űrhajós játék, amivel játszhatunk, biztosak lehetünk benne, hogy 2020-ban új kihívóval fog megküzdeni a szimulációs játék.

 

Facebook hozzászólások

You may also like...