Amit eddig tudunk az új Star Wars filmről

Már 2012 óta tudjuk, hogy egy új Csillagok Háborúja trilógia van készülőben, de mostanra összegyűlt annyi információ, ami már beindíthatja a fantáziánkat. Ezeket osztjuk most meg veletek.

Történet:
Erről még nem sok információ szivárgott ki, nagyjából annyit lehet tudni, hogy körülbelül 30 évvel a Jedi visszatér vége után játszódik, viszont nem nagyon veszi majd figyelembe a két időpont közötti történéseket, mint például Timothy Zahn regényeit.

Producer, forgatókönyv, rendezés:
A producer Kathleen Kennedy, a Lucasfilm vezetője lesz, míg a rendezésért a Star Trek filmekből is ismerhető J. J. Abrams felel majd, de Lawrence Kasdan (A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér) segítségével a forgatókönyv is az ő keze alól kerül majd ki. George Lucas pedig konzultánsként vesz majd részt a film elkészítésében.

Színészek:
Már régebben felröppent a hír, hogy néhány (egyeseknek akár gyermekkorból ismert) “régi motorost” is láthatunk majd a mozivásznon, ezek közül azonban csak kedvenc droidunkat, R2D2-t erősítették meg. Mostanra azonban kiderült, a Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher trió (Luke, Han Solo, Leia) is tiszteletét teszi, sőt C-3PO és Chewbacca is megjelenik majd a történetben. Új arcokból sincs hiány, Oscar Isaac (Sucker Punch, Robin Hood, Drive), John Boyega (Idegen arcok) és Adam Driver (Lincoln) színesítik majd a stáblistát.

Zene:
John Williams. Ennél többet nem is kell tudni róla, már előre örülhetünk a fülbemászó dallamoknak.

Megjelenés:
Az egyik legfontosabb információ, hiszen nem mindegy, meddig kell még tűkön ülve várakoznunk… De a 2015 december 18. talán nincs is olyan messze. Lehet pipálgatni a napokat a naptáron, visszaszámolni és újranézni a régi epizódokat!

Továbbiak:
Mint azt már említettem, egy trilógia van tervben a Disney által felvásárolt Lucasfilmnél, így az már biztos, hogy Episode VIII és IX is lesz, de ennél érdekesebb az a tény, hogy 2015 és 2020 között minden évben terveznek kiadni 1-1 Star Wars filmet. Ebből az következik, hogy még három alkotás belefér, ezek pedig valószínűleg különálló, a sorozatba nem feltétlenül beilleszthető filmek lesznek.

Ezek voltak hát az eddig ismert tények, ami az április végi állást tükrözi. Érdemes azonban figyelni, ki tudja, mit osztanak még meg a lelkes rajongókkal a közeljövőben!

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?