Batman is elszabadul a Titans évadzáró epizódjában

Míg a Marvelnek ott voltak olyan darkos sorozatok, mint a Daredevil, a Jessica Jones, vagy éppen a Luke Cage, addig a DC-nél már kevésbé volt rózsás a helyzet mostanában. A Gotham kivételével az összes CW-s produkció messze elmaradt minőségben a Netlixes alkotásoktól, amíg meg nem érkezett a csak streamingen nézhető Titans – amelynek egyébként vicces módon Greg Berlanti az egyik alkotója -. Az első epizódokban egész kemény sztorit raktak össze nekünk a készítők, és amennyiben valaki túl tudta tenni magát azon, hogy Starfire egy afro-csaj lett, még élvezhetőek is voltak a látottak. A Titans nem félt elvonatkoztatni a DC képregényes világától, például összeeresztett a képernyőn két Robint, az évadzáró előzetesében pedig láthatjuk Batmant elszabadulni.

Tiszta sor, hogy tévés Supermanünk van, de most a Gotham befejezése előtt láthatjuk a Titans-féle Denevérembert is. Bruce Wayne a Batman v Supermanben elszabadult már egyszer, akkor például fegyvert is használt a hőst, de a friss képsorokon látottak még ennél is durvábbak. A rajongók epekedve várják, hogy Dick Grayson végre elfeledje Robin alteregóját és tiszta erőből tolja a Nightwing vonalat, erre pedig december 21-én nagy esély van, amikor a karakter nekimegy a sötét oldalra áttévedt Batmannek.

Alább érdemes megnézni a Titans évadzárójának előzetesét, egészen hidegrázós élmény, így karácsony előtt pár nappal. Főleg, hogy Batman kosztümje nagyon emlékeztet az Arkham-videojátékokban látott hős kinézetére:

Facebook hozzászólások

You may also like...