Bradbury Facebook játék eredményhirdetés

Megjelent egy fantasztikus, megkapó kötet, Ray Bradbury tiszteletére írt novellákkal a kortárs angolszász SF nagyjaitól, mi pedig játszottunk Ray bácsival, könyvutalványokért összesen 100 000 Ft értékben. Íme az eredményhirdetés!

Az Árnyak és rémek – Ray Bradbury emlékére játék folyamán azt kérdeztük: Ti hogyan, milyen témával emlékeztek legszívesebben a nyáron elhunyt Ray Bradburyre, az utóbbi száz év egyik legnagyobb mesemondójára.

Mars, idegenek, rémisztő cirkuszok – de egyben mosoly, öröm és a fények is részei Bradbury munkásságának, ezekkel emlékeztünk mi is erre a rendkívül sokoldalú szerzőre, akinek munkáin a mai írók generációi nőttek fel.

Több, mint 2500 alkalommal játszottatok velünk és emlékeztünk meg együtt Ray Bradburyről. Lenyűgöző az a szeretet, amivel a science fiction egyik legnagyobb alakját övezi. Köszönjük, hogy együtt emlékezhettünk, és tehettük mindezt úgy, ahogyan a Mesternek is igazán tetszett volna – játékos formában!

Játékunkban öt tízezer forintos könyvutalvány és egy ötvenezer forintos, kolosszális könyvbón került kisorsolásra, melyek a galaktikabolt.hu-n vásárolhatók le a Metropolis Media (Galaktika) könyveire. A sorsolást Németh Attila, a Galaktika irodalmi szerkesztője, Kovács Andrea kommunikciós munkatárs, Kenessei István, a terjesztési, értékesítési és marketing igazgatónk, Dr. Mund Katalin, partnerünk, a booker.hu internetes könyváruház igazgatója és Burger István, a Galaktika főszerkesztője végezte el.

Tízezer forintos galaktikabolt.hu utalványt nyert:

– Erdélyi Sándorné (128. játékos)

– Dávid Csaba (885. játékos)

– Éden Ferenc (1230. játékos)

– Solymosi Ilona (766. játékos)

– Viszta Anita (1170. játékos)

 

A játék fődíját, az 50 000 Ft-nyi galaktikabolt.hu könyvutalványt pedig a 367. játékosunk nyerte meg – név szerint Végh Norbert!Gratulálunk a nyerteseknek!

A nyereményt a Galaktika webshopjában, a galaktikabolt.hu-n vásárolhatjátok le a Metropolis Media könyveire. A nyerteseket még ma e-mailben megkeressük és tájékoztatjuk az átvétel körülményeiről.

Még egyszer köszönjük, hogy ennyien csatlakoztatok hozzánk a játékos megemlékezés útján!

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?