Chris Hemsworth teljesen megújul a Thor 3. részében

Az Entertainment Weekly a címlapjáról értesülhetett a nagyközönség, hogy a Marvel novemberben érkező filmje bizony több szempontból is megújítja főszereplőjét. Egyrészt Thor már nem azzal a jellegzetes, hosszú szőke hajával csapatja majd, másrészt pedig Mjölnir helyett két karddal tér vissza az asgardi hős. A főszereplő Chris Hemsworth úgy nyilatkozott, hogy mindenképpen felüdülés volt, hogy nem kellett órákat töltenie a sminkszobában. Kevin Feige úgy nyilatkozott, hogy a Thor: Ragnarok komolyan fog törekedni arra, hogy ne lehessen érezni, hogy ez már a Thor filmsorozat harmadik része. Ezért is szabják újra a történet egyes karaktereit, ráadásul Hulk is benne lesz az új kalandban (Doctor Strange mellett) és egy humorosabb hangvételt igyekszik majd megütni az alkotás.

A történet szerint Hela (Cate Blanchett), a halál istene egy véletlen miatt kiszabadul börtönéből és meg is támadja Thort, aki egy Sakaar nevű bolygón találja magát. A rossz hír, hogy itt lesz Hulk is, akivel meg kell harcolnia a Marvel hősének. Ráadásul a gladiátorbolygón láthatóan senkit nem érdekel a karakter nemesi származása. Sakaar azért is különleges lesz, mert az univerzum szemetét oda hordja össze a szél, ezek a harcosok azonban nagyon kemények, és simán felhúzzák a kesztyűt Thor ellen.

Habár a Ragnarok cím a világvégére utal, mégis ez egy viccesebb buddy movie lesz várhatóan, amit azért is várnak sokan, mert Taika Waititi rendez. Premier november 3-án, alább mutatunk még pár képet a filmből, tessék szemezgetni. Hamarosan amúgy megjön a trailer is Thor legújabb kalandjához, melyben láthatóan Loki is visszatér. De a filmben látható lesz még Jeff Goldblum és Tessa Thompson is a Westworldből.

A Thor: Ragnarok részben azért is lesz úttörő a Marvel filmek között, mert az MCU-ban ez lesz az első olyan darab, melyben nő játssza a főgonoszt. Nem nehéz kitalálni, hogy a már említett Cate Blanchett karaktere lesz az.

thor2thor3 thor4 thor5 thor6 thor7

 

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?