Computer Art Forum – a számítógépes grafika információs és technológiai találkozási pontja

Október 9-én nagyszabású országos rendezvény keretén belül ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját Magyarország legnagyobb számítógépes grafikai felnőttképző intézménye, a Mesharray Digital Media School.

A Computer Art Forum, más néven CAF célja, hogy a játékfejlesztés, animáció, film-utómunka, 3D vizualizáció, multimédia és design szakterületek hazai információs és technológiai találkozási pontja legyen.

A legjelentősebb hazai stúdiók szereplésével, az újdonságokat bemutató kiállításokkal és változatos előadásokkal nem csupán érdekes programot nyújt az érdeklődők számára, de kiváló fórumot is biztosít a szakma szereplői közti kommunikációhoz. Az intézmény, oktatási feladatain túl, e rendezvény megszervezésével hivatott közelebb hozni egymáshoz a szakmát és a számítógépes grafika szerelmeseit.

Az eseménynek a Magyar Telekom székház exkluzív kialakítású, 1500 négyzetméteres konferenciaközpontja ad otthont. A központi térként szolgáló hatalmas aula, az egyszerre 200 főt befogadó nagyterem, és a kisebb teremben párhuzamosan tartható előadások miatt ideális helyszín az iparágat érintő különféle aktuális témákban tartott bemutatóknak.

A hazai előadók között olyan nagy nevek szerepelnek, mint a Warhead játék révén jól ismert Crytek Hungary vagy Magyarország egyik legrégebbi utómunka stúdiója, a Post Edison. „Making of” bemutatóik által értesülhetünk a szakma legfrissebb híreiről, bepillantást nyerhetünk a stúdiók életébe és a közelmúltban készült produkciók kulisszatitkaiba is.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak! A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Bővebb információért és a jelentkezésért látogassa meg a rendezvény hivatalos honlapját.

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?