Csak 2018-ban jöhet a Westworld 2. évada

Az egyik legjobb mostanában készült high-concept sorozat, az HBO kitűnő nézettséget produkáló Westworld című drámája nem nagy meglepetésre megkapta 2. évados berendelését. A kábelcsatornának így a Trónok harca mellett van olyan szériája, amelyre erősen támaszkodhat, ha már a True Detective akkorát bukott Colin Farrellékkel. Még csak 7 rész ment le a Westworld 1. etapjából, de már most látni, hogy a készítők építkeznek a folytatás irányába. A szálak egyre bonyolódnak, új szereplők jönnek be a történetbe, és még az se lenne túl nagy meglepetés, ha később a western világ kibővülne a római érára és a középkorra, ahogy az 1973-as eredetiben már látható volt. Az Entertainment Weekly szerint az új évad megint csak 10 epizódos lesz, a feketeleves egyedül ott van, hogy az HBO programigazgatója szerint 2018-ig várni kell a 2. szezonra.

A Westworld olyan sikeres, hogy az első évad átlagnézettsége már most lenyomja a Trónok harca első etapjáét. Hogy miért csúszik a folytatás akkor? Az HBO-nál iszonyú nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi tartalomgyártásra, az új történetszálak, a 2. évadban várható bővítés, a kreatív és gyakorlati kihívások, melyek egy sci-fi sorozat gyártását övezik, mind-mind indokként sorolhatóak fel.

A 7. részben egyébként kiderült, hogy nagyon érdemes éles szemmel nézni a sorozatot, hiszen nem mindenki az, akinek vagy aminek látszik. Minden bizonnyal sokan fognak tűkön ülni a 2018-as folytatásig.

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?