Dan Aykroyd szerint készül a Szellemirtók 3 forgatókönyve

A Szellemirtók első része 1984-ben mutatkozott be a mozivásznakon, mely igazi kultfilmmé nőtte ki magát, részben a nagyon erős szereplőgárdának köszönhetően. Dan Aykroyd, Bill Murray és Harold Ramis szinte brillíroztak a szerepeikben, a jó bevételeknek köszönhetően pedig 1989-ben a Szellemirtók 2 is bemutatásra került. A trilógia előtt semmi akadály nem volt elvileg, a projekt azonban hosszú évekre beakadt, a mai napig nem készült el a lezáró rész. Helyette a közönség kapott egy női főszereplős rebootot, amit azonban gyorsan jégre is raktak, köszönhetően a rossz fogadtatásnak.

Van esély rá, hogy egy harmadik résszel visszatérjenek az eredeti Szellemirtók. A forgatókönyvet jelenleg is írják – árulta el Dan Aykroyd friss nyilatkozatában.

Legutóbb, amikor Aykroyd a Szellemirtókról beszélt, úgy fogalmazott, hogy leginkább egy Netflixes sorozatban látná szívesen a régi csapatot. Nagy kérdés még, hogy Bill Murray-t sikerül-e meggyőzni a visszatérésről, tekintve, hogy a színész évek óta hangosan ellenezte a Szellemirtók filmek folytatását. Így érdemes pletyka szinten kezelni a friss hírt, igény viszont egyértelműen lenne rá.

Facebook hozzászólások

You may also like...