Digitális kor – Digitális Galaktika

A Galaktika halad a korral! Januártól az ínyenc SF rajongók immár a Galaktika digitális változatára is előfizethetnek. A DIGITÁLIS GALAKTIKA nem online újság vagy weboldal, és nem a Galaktika internetes változata.
A DIGITÁLIS GALAKTIKA az újságárusoknál is kapható nyomtatott magazin formailag teljes mértékben megegyező digitális változata, mely tartalmilag rengeteg interaktív meglepetést is tartalmaz.

Ha ön a DIGITÁLIS GALAKTIKA magazin választja, akkor minden számban találkozhat videó tartalmakkal, interaktív linkekkel, sőt bizonyos esetekben extra képgalériákkal is. Az extra tartalmakon kívül, az egyetlen különbség, hogy ezt a lapot nem papíron juttatjuk el Önnek, hanem az internet segítségével vásárolhatja meg, fizetheti elő, majd töltheti le a számítógépére, illetve hamarosan iPad eszközére is. A letöltést követően Önnek nincs szükség internetkapcsolatra sem – bárhol, bármikor élvezheti a kiadványt.

Másodsorban pedig szeretnénk az új forma előnyeit az alábbiakban röviden összefoglalni:

• Megosztjuk Önnel a megtakarításunkat, hiszen ennek a változatnak az előállítása olcsóbb – és így az ára is alacsonyabb. A DIGITÁLIS GALAKTIKA előfizetési díja, illetve egy szám ára az utcán vásárolt verzióhoz képest jelentősen kedvezőbb.
• Hamarabb jut kedvenc magazinjához, a DIGITÁLIS GALAKTIKÁT a nyomtatott Galaktika megjelenésekor kapja “kézhez”, azaz töltheti le.
• Könnyen kezelhető, csak a letöltéshez van szüksége (akár mobil) internetkapcsolatra: magát az újságot már kapcsolat nélkül is, bármikor olvashatja számítógépén (sőt, hamarosan táblagépén vagy mobiltelefonján is).
• Átlátható, mivel a keretprogram funkciói segítségével szabadon kereshet bármilyen tartalmat a magazinban, ami lényeges többlet a papírváltozat olvasásához képest. Amennyiben nemcsak az adott számban ér el találatot, hanem korábbi számok tartalmában is, lehetősége van az adott számo(ka)t külön is megvásárolni és letölteni – szintén a papírra nyomott lapszám áránál olcsóbban.
• Nincs országhatárhoz kötve, belföldön és külföldön is azonos áron, ugyanazon a napon olvasható, ráadásul a vásárló nincs kiszolgáltatva a kézbesítési problémáknak.
• Interaktív, hiszen az egyes reklámokra, vagy akár tesztekre, cikkekre kattintva közvetlenül juthat további részletekhez, videókhoz, letölthető anyagokhoz stb. (Az előbbiekhez persze élő internetkapcsolat szükséges!)

Hogyan fizethető elő?
Ajánlatunkban választhat előfizetést, hasonlóan a nyomtatott lapelőfizetéshez (egész évre, fél évre), de akár egy-egy lapszám digitális változatát is megvásárolhatja.

Hasznos és kellemes időtöltést kíván a Galaktika szerkesztősége!

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?