Egy jó film jön nyáron?! : vadiúj Jupiter Ascending trailer a Wachowski-testvérektől

Felhőatlasz, V, mint Vérbosszú, a Mátrix: lehet szeretni és lehet utálni ezeket a filmeket, de azt nem túlzás kijelenteni, hogy a sci-fi moziélményt meghatározó alkotások, melyek etalonként állnak a készítők előtt. Ez van, amikor a Wachowski-testvérek sf-filmet készítenek, és most újra kifőztek valami egészen rendkívülit!

Mindenki tegye a szívére a kezét. SF-kedvelők gyűltünk itt össze, de hányan hallottunk már a készülő Jupiter Ascending című filmről? Nem sokan mozdultak meg, ugye? És most, derült égből villámcsapásként megérkezett a trailer – és a mindenit, micsoda mozinak tűnik ez már most!

Két dolog jön le mindebből: egyrészt, Wachowskiék diszkréten, szinte titokban leforgatták 2014 egyik nagy sf szenzációját, másrészt, nyárra időzítették, tehát vége a csalódáskeltő nyári sf szezonok sorozatának!

A történet ismét olyasmi, amiről már tudjuk, hogy jól áll a rendezőpárosnak: adva van egy galaxis, ahol az emberiség a táplálékláncnak meglehetősen az alja felé helyezkedik el, és van egy lány, Jupiter, aki még annak is a legalja felé tendál, lévén egyszerű vécépucoló, egy nap pedig leparkol nála Caine (beszédes név), egy csillagközi harcos, hogy megölje – ugyanis amikor Jupiter megszületett, a csillagok arról árulkodtak, hogy az Univerzum Királynőjének vetélytársa akadt…

Több még nem derült ki, de az tény, hogy ismét egy kiválasztott történetét láthatjuk majd, ami nem is baj – hátha nem fordul kivételesen kolosszális csacsiságba a sztori, mint ahogy a Mátrix 2 és 3 esetében történt. Halál is lesz a filmben, legalább egy: szerepel ugyanis benne Sean Bean, aki nem igazán gyakran éli túl filmjei végéig…

Kíváncsian várjuk!

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

1 Response

  1. solymosgyu szerint:

    A felhőatlasz nagy csalődás volt. A regény sokkal jobb volt. Ennél remélem máshogy lesz.

Vélemény, hozzászólás?