Éjfélig ingyenesen beszerezhető a Metro 2033

A Metro 2033 egy ukrán fejlesztésű belső nézetes lövöldözős videójáték, amely a távoli jövőben, 2033-ban játszódik, a posztapokaliptikus Moszkvában.

Miden élet elpusztult a felszínen, a levegő mérges gázokkal lett teli, és most már csak a föld alatt vagyunk képesek túlélni ebben az FPS-ben. Ugyan a játék belső nézetes, de ne gondoljunk egy Call of Duty-szerű agyatlan gyilkoldára, ugyanis itt inkább a történet, és a különleges orosz atmoszféra van a középpontban, majdnem úgy mint a Fallout szériában.

A Falloutot és ezt a játékot az választja el egymástól, hogy ez Oroszországban játszódik, és a Metro 2033 nem nyílt világú. A zárt teres történetmesélést viszont nagyon szépen véghez viszi ez a játék, és szinte észre sem vesszük ezt a ma már hiányosságnak tartott tulajdonságot, mert olyan magával ragadó a játék.

A karakteranimációk, és a játék grafikai megjelenése már majdnem 10 éves, ezért nem a legszebb, viszont mégis érdemes lehet beszerezni a Steam boltjában ezt a programot, hiszen ma éjfélig ezt ingyenesen megteheted. Ha igazi oroszos hangulatú, szinte Stalker-szerű túlélő játékra vágysz, semmiképp se hagyd ki ezt a relikviát a múltból.

 

Facebook hozzászólások

You may also like...