Elérhető webboltunkban Az örökösök

A 20. századi angol irodalom történetében kitüntetett helyet elfoglaló két szerző, Ford Madox Ford és Joseph Conrad ezúttal az utópia területére merészkedett: erőiket egyesítve vázolták fel az emberiség egy lehetséges jövőjét.

Örökösök-cover-01.indd

Az örökösök című regény exkluzív kiadványunk: a Galaktika Baráti Kör (GBK) tagjai ezt a kötetet kapják ajándékba 2016-ban. Ugyanakkor a könyvet 4990 Ft-os áron bárki számára elérhetővé tettük a Galaktika boltban.

Persze sokkal jobban megéri inkább egy GBK tagságot vásárolni, ami csak 4 ezer Ft-ba kerül és több kedvezmény is jár hozzá. Például a tagok 30%-os engedménnyel szerezhetik be saját kiadású könyveinket a webáruházunkban. Plusz ajándékba kapják az éppen legfrissebb GBK kötetet (ami jelenleg Az örökösök), de választhatnak helyette akár egy korábban megjelent GBK könyvet is.

Sőt, ha valaki éves Galaktika előfizetés mellé vásárol GBK tagságot, akkor az előfizetési díjon felül csupán 2 ezer Ft-ért övé lehet az ajándék kötet, és a vásárlási kedvezmény.

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

4 hozzászólás

 1. solymosgyu szerint:

  Alexandrában lehet kapni?

 2. vian szerint:

  A válasz az hogy nem lehet az Alexandrában kapni.
  Gyu legyél GBK tag és lesznek kedvezményeid is, de erről olvashatsz bőven a Galaktika boltnál.

 3. solymosgyu szerint:

  Rossz megkozelítés. A regények fele unalmas. A másik horror. Kevés jó regény van. Tehát miért csatlakozzak a gbk-hoz ha nem nézhetek bele a regénybe? Mi a garancia hogy le is kot?

Vélemény, hozzászólás?