Érkezik Jack McDevitt Tüzmadara!

Az Alex Benedict sorozat jelenlegi utolsó epizódja is érkezik hamarosan kiadónknál Jack McDevittől! Mit tartogat az újabb csillagközi nyomozás?

Dr. Christopher Robin, a híres fizikus évtizedekkel korábban valósággal sokkolta a közvéleményt, amikor bejelentette kutatásai eredményét: végtelen számú párhuzamos univerzum létezik, amelyek kisebb-nagyobb mértékben különböznek a sajátunktól. A bejelentést követően pedig egy földrengés során váratlanul eltűnt.

Alex Benedictnek és Chase Kolpathnak eredetileg csak egy árverést kellett volna lebonyolítani a fizikus hagyatékából, ám amikor követni kezdik a tudós nyomait a bolygórendszer határain túlra, kiderül, egyesek bármit megtennének, hogy a rejtély megoldatlan maradjon.

A Nebula-díjas Jack McDevitt ismét egy páratlan rejtvénnyel szembesíti hőseit ebben az egyszerre tudományos és fantasztikus kalandregényben. A sorozat hatodik darabja éppúgy élvezhető önmagában, mint az eddigiek, de azért érdemes beszerezni az előzményeket is annak, aki további izgalmakra vágyik egy jövőbeli régiségkereskedő és asszisztensnője társaságában.

A Tűzmadár előrendelhető 25% kedvezménnyel a galaktikabolt.hu-n: http://galaktikabolt.hu/termek/jack_mcdevitt_tuzmadar.html

Az Alex Benedict sorozat korábbi kötetei egy csomagban külön kedvezménnyel rendelhetők a galaktikabolton ide kattintva!

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

1 Response

  1. solymosgyu szerint:

    Ez nagyon unalmas sorozat volt. Egyik könyv vagy tul borzalmas vagy unalmas. E között lavíroztok.

Vélemény, hozzászólás?