Fantasztikus kedvezményekkel vár a Galaktika Klub

Úgy éreztük, több évtized után végre ideje modernizálni a Galaktika Baráti Kört, ezért 2016. november 28-tól a GBK szerepét a Galaktika Klub vette át. Egyúttal az előfizetési rendszerünket is megreformáltuk és a klub részéve tettük.

Aki az új klub tagja szeretne lenni, háromféle klubkártya közül választhat, amelyek mindegyike fantasztikus ajándékokat és kedvezményeket kínál.

klub_hatos

Az Aranykártya a régi GBK hagyományait viszi tovább: egy ajándékkönyv jár hozzá, és egy éven át vásárlási kedvezményt nyújt birtokosának. De amíg a GBK esetében mi mondtuk meg, mi lesz az ajándékkötet, addig az Aranykártya tulajdonosa maga választhat könyvet a teljes saját kínálatunkból.

A Platinakártya az eddigi Galaktika-előfizetést váltja ki, de annál jóval többet kínál. Aki megvásárolja a kártyát, annak egy éven át házhoz visszük a magazint, plusz ajándékkönyvet választhat a teljes saját kínálatunkból, és vásárlási kedvezményt is kap. De nemcsak tőlünk, hanem több partnerünktől is, mint például a Hunyadi Gasztro, a Trafó, a Krak’n Town és a VR Lab.

A Gyémántkártya pedig a Galaktika XL-előfizetésnek felel meg, csak két ajándékkönyv és még több kedvezmény jár hozzá, mint a Platinakártya esetében.

A Platina- és Gyémántkártya tulajdonosai korábban megkapják a kiadványt, mint ahogy az az újságosokhoz kerül, ráadásul olcsóbban is jutnak hozzá, és nem érinti őket a 2017-től érvényes áremelés sem.

Eddig, ha valaki szeretett volna magazint vagy XL-t kapni, de könyvvásárlási kedvezményt is akart, akkor szüksége volt egy előfizetésre és egy GBK-tagságra is. Mostantól viszont a Platina- és Gyémántkártya egyszerre kínálja ezt a kétféle dolgot.

A partnerek és kedvezmények körét folyamatosan szeretnénk bővíteni, továbbá a tagjainknak rendszeresen rendezünk majd nyereményjátékokat, illetve kínálunk egyéb exkluzív lehetőségeket. A friss információkról mindig beszámolunk majd honlapunkon, a Facebook oldalunkon és a tagoknak szóló hírlevélben.

galaktika_klub_fb_header

Ha valakinek folyamatban van a korábbi GBK-tagsága vagy a régi előfizetése, természetesen a lejárati dátumig a vállalt feltételekkel nyújtjuk tovább számára a megszokott szolgáltatásokat. De a lejárat után már csak az új Klub keretében lehet hosszabbítani.

Gondoltunk azokra az olvasóinkra is, akiknek esetleg még több hónap van hátra a régi tagságból vagy előfizetésből, de már most szeretnének váltani. Ha most kiváltják az új kártyák valamelyikét, akkor nekik nem egy évig lesz érvényes a kártya, hanem ehhez még hozzáadjuk a régi előfizetésből vagy tagságból maradt időt is.

És végül, ami a legfontosabb: az új Galaktika Klubot szeretnénk a GBK-nál aktívabb klubbá tenni, amiben nagyon számítunk tagjaink visszajelzéseire, javaslataira és ötleteire!

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

2 hozzászólás

  1. Dalmát szerint:

    A választható kötet azt jelenti, hogy nem lesz exkluzív klubkötet?

  2. Galaktika szerint:

    Így van, ezentúl nem adunk ki exkluzív klubkötetet.

Vélemény, hozzászólás?