Flash Forward, a jövő emlékei

Emlékeztetőül: ma este indul az AXN csatornán az év talán legjobban várt sorozata, a Flash Forward, a jövő emlékei. Ez a különleges jellemeket középpontba állító, drámai hangvételű sorozat megmutatja, milyen hatása van az emberek életére egy olyan váratlan eseménynek, amely során a világ összes lakosa ugyanabban a pillanatban elájul, és meglátja, mi történik vele hat hónappal később.

A 24 részes sorozat – amely a díjnyertes sci-fi író, Robert J. Sawyer regényéből készült – nyomon követi, milyen következményei lesznek az egyes szereplők életére ennek a megrázó élménynek. Láthatjuk, az emberek hogyan küzdenek és próbálnak értelmet adni annak a jövő-pillanatnak, amit láttak, és hogy milyen döntést hoznak: elfogadják végzetüket, vagy mindent elkövetnek, hogy megváltoztassák a sorsukat.

A sorozat 2009 szeptemberében debütált Amerikában az ABC csatornán, ahol az ősz egyik legnézettebb műsorának bizonyult. Azóta hatalmas rajongótáborra tett szert az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Ausztráliában, Olaszországban, Oroszországban és Szingapúrban, és népszerűsége egyre nő, ahogy egyre több országban kerül a televíziók képernyőjére. Reméljük, itthon is folytatódik a sikerszéria.

Bemutató minden hétfőn 21:00-kor.

A sorozat alapját képező kötet, Robert J. Sawyer Flash Forwardja jövőre jelenik meg magyar nyelven a Metropolis Media gondozásában.

(fotó: AXN)

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?