Godzilla VS Kong

Sok feldolgozást megért már az eredeti Godzilla (1954) története, főleg, hogy a modern technika segítségével még élethűbbé varázsolható a gigantikus szörnyeteg. Ez ellenben nem egyenesen arányos a mozi színvonalával, így a 2014-es Godzilla remake nem aratott túl nagy sikereket. Azonban már tavaly rebesgették (maga a Legendary stúdió), hogy jön a folytatás. A kellemetlen szájízzel a szánkban nem feltétlen értettünk egyet az ötlettel, de hátha másodjára tanulnak hibáikból.

Erre 2018-ig várnunk kell, ekkorra tűzték ki a Godzilla 2 dátumát. Ám, hogy addig se unatkozzunk a Legendary újfent szerződést kötött a Warner Bros. stúdióval egy közös produkcióra: összeeresztik a japán monstrumot és a legveszedelmesebb óriásgorillát – King Kongot. Mindkét szereplő nagy múltra tekinthet vissza, és a közönség mindig is imádta őket. Így a két stúdió együtt készítik el a 2017-re ígért Kong: Skull Island című mozit, amiben az óriásgorilla történetét újra feldolgozzák (előtte Peter Jackson tette meg 2005-ben). A filmet Jordan Vogt-Roberts rendezi és a főbb szerepeket Brie Larson, Tom Hiddleston és Samuel L. Jackson játsza majd.

Ez a két mű fog alapul szolgálni a most bejelentett, 2020-ban érkező filmhez, amire már nagyon sokan várnak. A két legnagyobb szörny a világon végre összecsap. A Godzilla VS Kong címre hallgató projekt valójában mindent elmond, amit tudnunk kell róla. Reméljük sikerül kijavítani a kínosan felejthető 2014-es Godzilla film katasztrófáját, és olyan mozit kapunk, amiben a látvány mellett a szereplők és a történet is egyaránt fontos lesz.

Facebook hozzászólások

cjcore

"Az írás egyfajta önhipnózis, amelynek során gyakori a teljes érzelmi újraátélés, és olyan félelmek kelnek életre, amelyekről azt hittük, rég meghaltak." - Stephen King

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?