Hamarosan a mozikban is figyelemmel kísérhetjük Mega Man kalandjait

Mega Mant, vagy régi japán nevén Rockmant talán csak azok nem ismerik, akik a 80-as évek óta nem ültek videojáték-konzol előtt. A nagy múltú android kalandjait már számos kiadásban végigkísérhettük, és éppen idén érkezett a 11. játék. A Mega Man őrület tehát még így 30 évvel később is életben van,  és mindennek hála rövidesen érkezik a Mega Man film is, hogy tovább növekedhessen a Mega Man saga.

A játékért felelős CAPCOM egy részletes sajtóközleményben részletezte, hogy a Mega Man filmért a 20th Century Fox lesz felelős, olyan nevek fognak az adaptáción dolgozni mint például Ariel Schulman, aki a Paranormális jelenségeket rendezte. A filmet gyártó stúdió pedig a Chernin Entertainment, akiknél a Majmok Bolygója filmek is készültek.

A Mega Man film adaptációról egyelőre nem sok konkrétum ismert, de a készítők úgy szeretnék összerakni a filmet, hogy egy szélesebb nézőközösséget is elérjen, így nem csak a kőkemény Mega Man fanoknak lesz szórakoztató a készülő film.

Még sosem volt ilyen izgalmas geeknek lenni, a közelgő The Witcher, Alan Wake, és Diablo adaptációkkal kétségtelenül sok izgalmas videojáték feldolgozást várhatunk a jövőben, reméljük tényleg korrekt reprezentációi lesznek ezek a filmek a forrásaiknak.

Facebook hozzászólások

You may also like...