Hamarosan érkezik a Bloodborne társasjáték!

“YOU DIED”, azaz a meghaltál feliratot már bizonyára az eszükbe vésték, akik valaha arra szánták magukat, hogy kipróbálhassák ezt az eszeveszettül nehéz játékot. A Bloodborne című öldökölős, szörnyvadász játékot most egy társasjátékként szeretnék újraképzelni, a CMON Games jóvoltából.

A társasjáték nem csak egy változatos pályát foglal majd magába, hanem megannyi képességkártyát és egy csomó bábut is, hogy minél jobban vizualizálják a játék eseményeit. Igen érdekes lesz körökre osztva látni a Bloodbornet, hiszen az alapjáték a reflexekre és a jól időzített gurulásokra épül. Jó pár taktikai eleme is van a Bloodbornnak, viszont kérdéses, hogy mennyire lesz képes a táblás játék átadni az adrenalinfűtötte játék élményét.

A Bloodborne társast a Kickstarteren fogják finanszírozni, és extra ajándékokat szerezhet az, aki ezt megteszi, az alap játékon kívül. Ugyan csak 23-án kezdődik majd a kampány, szinte biztosak lehetünk benne, hogy eléri majd a kitűzött célját a táblás játék, hiszen nagyon nagy rajongótábora van az eredeti Bloodborne játéknak.

Még egy szuper kis videót is kaptunk, amivel tovább vágyakozhatunk az új társasért.

Facebook hozzászólások

You may also like...