Hatalmas Stranger Things crossoverrel érkezett az új Fortnite frissítés

Az Epic Games ismét nagy crossoverrel bolondította meg a legsikeresebb játékukat, a Fortnite-ot. A játékba ugyanis egy olyan frissítés érkezett, amitől minden Stranger Things rajongónak leesett az álla, hiszen jó pár portál megjelent a játékban, ami egyenesen a Tótágasba vezet.

A Tótágasba vezető kapuk mellett, jó pár új Stranger Things skin is érkezett a játékba, így például beöltözhetünk Hopper felügyelőnek, de ha a másvilággal szimpatizálunk, akár egy Demogorgon kinézettel is ijesztgethetjük a gyerekeket a játékban.

Mindezek mellett, egy új Stranger Things témájú várost is kaptunk a Fortnite-ba, ami nem más mint Mega Mall. Mega Mall, egy hatalmas bevásárló központ, amit egy picike Retail Row szerű város vesz körül, ha erre a helyre ugrasz, akkor mindenképp nézz körbe, hiszen rengeteg 80-as évekbeli utalással fogsz itt találkozni.

Az új Stranger Things event legalább akkora durranás, mint anno, amikor Thanos látogatott el a játékba, sok játékos aki már letette a játékot, most visszatér, hogy megnézze, hogyan is néz ki ez a crossover, és ismét biztos nem fognak csalódni az Epic Games remekművében.

Ti beléptek majd a Fortnite-ra körülnézni az új helyen?

Facebook hozzászólások

You may also like...