Hétvégi programajánló: Itt az őszi PlayIT!

Most hétvégén ismét megrendezésre kerül az őszi PlayIT a Hungexpo Arénában. Ahogy már megszoktuk, igen színes kavalkád fog összegyűlni a helyszínen, amely nem csak gamerekből,  de gamer szülőkből, cosplayerekből áll majd, és még megannyi társadalmi körből összeverbuválódott embertömeg fogja tiszteletét tenni a képernyők között.

A PlayIT-en rengeteg új megjelenést kipróbálhatunk, mint például a felújított MedEvilt, az új Call of Duty Modern Warfare-t, a legújabb Need For Speedet,  és a Star Wars Jedi: Fallen Ordert, de kipróbálhatjuk a Death Strandinget is, illetve a vadi új Pokémon Sword and Shieldre is rácsodálkozhatunk. Megjelenés előtt kipróbálható lesz a Nioh 2 és az Iron Man VR játékba is bepillantást nyerhetünk és még ráadásként, a forradalmi Dreams című “játékban” is beleölhetjük a kreatív energiáinkat.

Az új megjelenések mellett a régebbi játékok is helyet kapnak majd, lesz retró sarok, ahol az elmúlt 40 év legnagyobb klasszikusaival játszhatunk. A retro játékok mellett e-sport versenyeken is részt vehetünk, lesz League bajnokság, CS:GO, és természetesen PUBG és Fortnite verseny is.

Nem csak a játékoké lesz a főszerep, hiszen ahogy már megszokhattuk, a legnagyobb hazai Youtube-os arcokkal is összefuthatunk az eseményen, és számos AFK tevékenységgel is tölthetjük az időt, mint például nézhetünk pankrációt, vagy akár társasjátékozhatunk is, ha túl sok volt a tesztoszteron.

Tehát holnap, tehát november 23.-án 11-órától várja a geekeket és a gamereket a Hungexpo, ahol ismét egy fantasztikus élményekkel teli napot tölthetünk.

Facebook hozzászólások

You may also like...