Hipersebességre gyorsíthatod a MetaGalaktika 12-t

A Galaktika hosszú múltra tekinthet vissza a különkiadások terén. Időről időre MetaGalaktika, illetve HiperGalaktika néven születtek olyan kiadványok, amelyek valamilyen koncepció köré szerveződtek. Volt, ami egy konkrét témát dolgozott fel, például az ember és gép, vagy az aktuális tudományos kérdések és az irodalom kapcsolatát mutatta be. És olyan is akadt, ami egy-egy ország – például Kína és Magyarország – sci-fi terméséből szemezgetett.

Szeretnénk folytatni ezt a hagyományt, és kiadni a MetaGalaktika 12. számát, amely az Argentin SF legjavát tárná kedves olvasóink elé. Ugyanakkor azt gondoltuk, kihasználjuk a XXI. század nyújtotta lehetőségeket, és lehetőséget biztosítunk arra, hogy a különszám támogatói meggyorsítsák a kiadvány megjelenését. Ezért elindítottuk első közösségi finanszírozási kampányunkat az Indiegogo oldalon.

Ha jó ötletnek tartod a MetaGalaktika 12-t és szívesen elolvasnád, akkor több lehetőséged is van a támogatására. A hozzájárulásod mértékétől függően feltüntetjük a neved a kiadványban, kapsz egy példányt belőle, megajándékozunk egy Galaktika pólóval, vagy  a Galaktika Baráti Kör tagja lehetsz, ami egy ajándék könyvvel és 30%-os vásárlási kedvezménnyel jár együtt. Nekünk pedig azért számít sokat a támogatásod, mert látjuk, hogy igény van a kiadványra, és így sokkal könnyebben és gyorsabban tudjuk megjelentetni.

Úgyhogy kérjük, látogass el a kampány oldalára, és támogasd a MetaGalaktika 12-t! De annak is nagyon örülünk, ha segítesz nekünk terjeszteni a kampány hírét.

Köszönjük!

 

 

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?