Igazi botránysorozat lesz a Batwoman

A 32 éves ausztrál színésznő, Ruby Rose igazi botrányhős a médiában. A hírességet főleg nem hétköznapi kinézete miatt szokás emlegetni, most pedig kiderült, hogy az Orange Is the New Black című börtönös sorozat sztárja lesz a CW-s Batwoman főszereplője. Azt már tudjuk egy ideje, hogy a legkisebb országos csatorna tovább bővíti az Arrow köré épített univerzumot, most pedig a Legends of Tomorrow, a Flash és a Supergirl mellé érkezik még egy vagány hősnő.

A nyíltan leszbikus Batwomant egy nagy, sorozatok közötti crossoverben fogják bemutatni, a saját szériája pedig a 2019-20-as tévés szezonra várható. Mint minden szuperhősnek, így a Batman világából ismert bőrgúnyás nőnek is lesz hétköznapi személyisége is, Kate Kane, egy szabadszájú utcai harcos.

Ruby Rose a bejelentés kapcsán arról is nyilatkozott, hogy kiskorában fiúnak érezte magát, így állandóan hason aludt, abban reménykedve, hogy később nem nőnek mellei. A színésznő mára megbarátkozott nőiességével, a casting viszont minden bizonnyal megosztja majd a közönséget.

Facebook hozzászólások

You may also like...