Ilyen lesz Robert Pattinson a pályakezdő Batman szerepében

A The Batman című film elég hányattatott sorsú, hiszen eredetileg Ben Affleck lett volna a főszereplője, a Justice League és a Batman v Superman sztárja azonban dobbantott a projekt mellől. Ennek ellenére a Warner nem adta fel, Matt Reeves pedig nemrég közzétette egy videó formájában, hogy a denevérember szerepére kiválasztott Robert Pattinson nagyjából hogyan fog festeni a mozivásznakon.

A tesztvideó alapján, melyben éppen pár másodperc erejéig látható Batman szerelése, sokan nekiestek a készítőknek. Mondván a Netflixen korábban futott, mostanra elkaszált Daredevil sorozat vizualitását kopizzák. A képsorokon több érdekesség megfigyelhető, például a karakter mellkasán látható jel erősen eltér az eddigiektől, várhatóan lesz valami funkciója. Egyesek arra tippelnek, hogy batarangként működik majd, mások szerint azért ilyen furcsa, mert szüleit megölt pisztoly beolvasztott verzióját hordja ott Bruce Wayne.

A film 2021-ben mutatkozik be a tervek szerint a mozikban, melyben Jeffrey Wright Gordon felügyelőt alakítja, Zoe Kravitz pedig a Macskanő latex gúnyájába bújik bele. Annyit érdemes megjegyezni, hogy a mostanra Oscar-díjas Jokert is sokan támadták az első felvételek miatt, ennyi alapján nem illik leírni a filmet. Főleg, hogy Pattinson jócskán maga mögött hagyta már a Twilight korszakát, gondolunk itt a Lighthouse-ra, ugye.

Facebook hozzászólások

You may also like...