Ingyenes lett az Eve Online

Az Eve Online az űrhajós játékok World of Warcraftjának számít. Minden hasonló programot ehhez a remekműhöz mérnek, amíg nem jön valami nagy, innovatív játék, ami nyomába léphetne az óriási játékos tömegeket megmozgató űr MMO-nak.

A játékosok maguknak formálhatják az univerzum történetét. Hogy milyen szereped lesz, az csak rajtad múlik. Legyen szó kalózkodásról, kereskedésről, vagy hősködésről, mindenki megtalálhatja a magának kedvező virtuális életmódot. Lehet ember vagy földönkívüli, repülhet a legrettegettebb kinézetű kalózhajóval, vagy egy pihe-puha rózsaszín űrmonstrummal, amit Friend Ship-nek is becézhet. Nincs két egyforma hajó ebben a virtuális univerzumban.

A játéban az extenzív történetmód mellett hatalmas frakciók közötti háborúkban is részt kell/lehet venni, ahol a már lezajlott háborúk nevet is kaptak a játék történelmében. Például az egyik legnagyobb a B-R5RB szektorban történt vérfürdő, ahol 2 klán a „Pitting the Clusterfuck Coalition” és a „Russian alliances” harcolt egymással 21 órán keresztül.

A háborúban összesen 7548 játékos vett részt és a hajók, lőszer, és az egyéb hadi ellátmány valódi pénzre átszámolva összesen 91 000 000 (kilencvenegy millió) magyar forintba került a játékosoknak összesen.

Kíváncsi vagy, de nem akarsz nagyobb összeget beruházni? Eljött a te időd! Ugyanis novembertől a játék ingyenes, örökre.

Huppanj be az űrhajódba, hiszen vár a végtelen kozmosz!

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?