Ingyenesen beszerezhetjük az Assassin’s Creed Unityt, április 25-ig az Ubisoft Launcheren!

Leégett Párizs egyik legpatinánsabb épülete, a világhírű Notre-Dame katedrális. Ezen szörnyű hír hallatán a francia Ubisoft is beszállt az újjáépítési erőfeszítésekbe, több mint 500 000 eurót ajánlott fel a játékkészítő cég a Notre-Dame újjáépítésére, ám nem pusztán pénzügyi adománnyal fogja kivenni a részét a történelmi épület renoválásában.

Az Assassin’s Creed Unity, az Ubisoft játék programja ugyanis Párizsban játszódik, ahol a Notre-Dame székesegyházat felfedezhetjük, körbejárhatjuk és még meg is mászhatjuk. A játék készítésekor egy pontos 3D-s modellt készített a katedrálisról a játékos csapat, ami hasznos lehet az épület eredeti állapotának a helyreállításában. Ennek a forrásnak a felhasználhatóságáról egyelőre nem született döntés, de mivel pontos lézer scannelt adatokat tartalmaz ez a modell, ezért lehetséges, hogy igénybe veszik majd a renováláskor.

Az Ubisoft azt szeretné, hogy minél többen ellátogathassunk a Notre-Dame-hoz, ami mára szinte lehetetlen, mivel a katedrális többnyire elpusztult. Ma már csak egyetlen mód van rá, hogy felfedezzük az ép Notre-Dame-ot, ezt pedig Assassin’s Creed Unityben tehetjük meg. A cégnek hála április 25-ig teljesen ingyenesen megszerezhetjük az Ubisoft Launcheren, és a programon belül akár egész középkori Párizst is bejárhatjuk.

Ide kattintva, már is a tiéd lehet a páratlan játék!

Facebook hozzászólások

You may also like...