Ingyenesen beszerezhető a Destiny 2

A Destiny 2 egy sci-fi,  tripla A-s lövölde amit az Activison adott ki egy évvel ezelőtt, most pedig meglepetés-szerűen ingyenes lett a Battlenet Launcheren.

A játék egy nagyszerű sztori módot ígér, és különösképpen ajánljuk akkor, ha kedveled a Halo széria vizualitását, vagy pedig a Mass Effect fordulatos sztoriját. De azoknak is nagyon melegen ajánljuk a játékot, akik szeretik az Overwatch-szerű hero shootereket, hiszen a játék multiplayer módjában megannyi hős, és felszerelés között válogathatunk, és lőhetjük szét a társainkat.

Amikor a játék kijött, sokan kritizálták, hogy egy drága Halo klón, és hogy ilyen sok pénzt nem érdemes befektetni, hiszen a játék minden aspektusából van jobb verzió. Sci-fi hős lövöldét akarsz? Ott az Overwatch. Sztori alapú sci-fi? Van egy csomó másik, olcsóbb és lehet, hogy jobb alternatíva. De most mindezt a kriticizmust kidobhatjuk az ablakon, hiszen már több mint 10 éve nem érkezett PC-re Halo játék, és mivel ingyenes, ezért az árcédula miatt sem lehet könnyeket ejteni. Nem beszélve arról, hogy az elmúlt időben rengeteget fejlődött a Destiny 2 jó irányba, tehát  abszolút nem tudunk az ellen érvet adni, hogy miért ne szerezd be a Destiny 2-t.

Tehát november 18-ig ingyenesen beszerezhető a Destiny 2 a PC-re, a Battlenet Launcher-en keresztül, tehát ha felkeltettük az érdeklődésedet mindenképp kövesd ezt a linket, és szerezd meg már ma!

Facebook hozzászólások

You may also like...