Ismét felfedezhetjük a Roxfortot az érkező Harry Potter játékban

A Harry Potter játékoknak mindig is nagyon furcsa kapcsolata volt a könyvekkel és a filmekkel. A legsikeresebb HP- játékok azok voltak ugyanis, amelyek teljesen a könyvön alapultak. A Harry Potter 6-tól a játékok már annyira imitálták a filmeket, hogy szinte olyan volt, mintha a filmet nézné az ember,  csak épp billentyűvel a kezében.

Az új Harry Potter mobilos játék, a Hogwarts Mystery minden bizonnyal tanult a múlt hibáiból, hiszen  a varázslatos játék ismét elhatárolódik a filmektől. Az új játékba visszatér a régi 2000-es évekbeli játékok egyszerű grafikája és hangulata is. Roxfort ismét teljes egészében felfedezhető lesz, és varázsórákra járhatunk majd, ahol megtanuljuk a legjobb varázslatokat.

A Harry Potter: Hogwarts Mystery Voldemort eltűnése és a bölcsek köve elpusztítása közötti időben játszódik, ahol a játékosok egy saját maguk által készített karaktert irányítva csinálhatnak küldetéseket, beszélgethetnek és akár párbajozhatnak is.

A Hogwarts Mystery pont az lesz, amire a Harry Potter-univerzumnak szüksége van, egy rendkívül izgalmas játék, ahol kideríthetjük, hogy milyen is volt az élet a varázsvilágban még mielőtt a fiú, aki túlélte, megérkezett a Roxfortba.

A játék Androidon és IOS-en lesz elérhető, valamikor a 2018-as év végén. Kedvcsinálónak pedig tekintsd meg a legújabb trailert, ami a játékhoz érkezett:

Facebook hozzászólások

You may also like...