Itt az eddigi legjobb kedvcsináló a Star Wars VIII-hoz

Egy rövid tévéreklám az eddigi legjobb trailer, ami kijött a december 14-én debütáló Star Wars VIII-hoz, viszont aki ezt megnézi, az számítson arra, hogy egy-két vélt vagy valós spoilerbe is belefuthat. A képsorokon olyan snittek vannak, mint a Millenium Falconra visszatérő Luke Skywalker, az őrjöngő Kylo Ren és persze Rey is feltűnik az előzetesben, aki új mesterével (?) próbál közös nevezőre jutni.

Rengeteg a kérdőjel egyébként Az utolsó jedik kapcsán, hiszen többek között azt is folyamatosan szugerálják belénk a marketingesek, hogy ebben a filmben Luke átállhat a sötét oldalra. Erre vannak is jelek, hiszen kiadtak már pár plakátot, melyeken mindkét oldalon látható a jedi mester, illetve ebben a tévészpotban is felvezetnek nekünk egy Rey elleni összecsapást.

Persze lehet, hogy ez csak egy álomjelenet, vagy hasonló ahhoz a barlanghoz, ahol Luke Skywalker még fiatalon megfordult a Dagobah nevű bolygón. Hamarosan kiderül és csak reménykedni lehet abban, hogy a Star Wars VIII már kevésbé lesz remake-szagú, mint Az ébredő Erő volt.

Facebook hozzászólások

You may also like...