Itt vannak az első hivatalos képek a Captain Marvel filmhez

2019 márciusában mutatkozik be a mozivásznakon Captain Marvel, a film azért lesz mérföldkő a Marvel filmek között, mert ebben lesz először női hős a főszereplő. A DC ilyen tekintetben már megelőzte a rivális képregénygyárat, hiszen nekik ott van a nagyon sikeres Wonder Woman, Gal Gadottal, így a kihívás adott. A produkció egyébként a 90-es években fog játszódni, és az U.S. Air Force pilótanőjéről szól majd, aki szuperképességekre tesz szert. Captain Marvel forrófejű lesz, akinek az egyik legnagyobb problémát az fogja jelenteni, hogy összeegyeztesse emberi hibáit a természetfeletti képességeivel.

A Captain Marvel a Pókember: Hazatéréshez hasonlóan nem eredetsztori lesz, már egy többé-kevésbé bejáratott szuperhőssel ismerkedhetünk meg. A filmben feltűnik Nick Fury karaktere is, akinek még meglesz mind a két szeme. Alább mutatunk friss képeket a filmből, melyeket az EW.com tett közzé. Legalul pedig megtekinthető az újság címlapján Brie Larson is, teljes harci felszerelésben.

A fotókon további érdekesség, hogy most látjuk először a skrullokat, akik a főellenségek lesznek a filmben. Emellett Jude Law is bemutatkozik, ő pedig Mar-Vell lesz.

Facebook hozzászólások

You may also like...