Jack London: Ezer halál – Az idei GBK ajándékkönyv!

Érkezik a 2014-es Galaktika Baráti Kör ajándékkönyv: Az Ezer halál című antológia Jack London fantasztikus novelláiból!

A GBK-tagok a nyomtatott Galaktika Könyveket 25% helyett 35% kedvezménnyel vásárolhatják meg, emellett egy csak nekik szóló, exkluzív kötetet kapnak tőlünk ajándékba:

Jack London: Ezer halál – Válogatás Jack London fantasztikus novelláiból

Mindnyájan ismerjük őt, gondolnánk. Hiszen sokan már gyermekkorukban találkoznak olyan köteteivel, mint A vadon szava, A beszélő kutya vagy Az éneklő kutya, a Tengeri farkas, az Északi odüsszeia vagy az Aranyásók Alaszkában. Esetleg ezek filmváltozataival. De valóban ismerjük-e a sokoldalú író minden arcát?
Mert London keze alól a realista emberi drámák, valóságban gyökerező kalandregények mellett kerültek ki fantasztikus művek is, meglepően nagy számban. Elég A Vaspata disztópikus társadalomrajzára gondolni, az Ádám előtt hősére, aki az ősvilágba álmodja vissza magát, esetleg a Kóbor csillag kozmikus látomására.
E kötet a szerző kevéssé ismert fantasztikus novellái közül válogat, és a témák a lehető legváltozatosabbak: az emberiséget elpusztító világjárvány; a saját fián könyörtelen kísérleteket végző őrült tudós; a csillagok közül érkezett tárgy, amit a tudatlan bennszülöttek istenként tisztelnek, de üzenetét fel nem foghatják. Találkozhatunk még többek közt a terrorizmus riasztó víziójával, a biológiai hadviselés rémképével, a láthatatlanság titkával, fiatalító szérummal és gyilkos sugárfegyverrel is.
A modern SF szinte minden kelléke felvonul ezekben az írásokban, amelyek hiába születtek 100 évvel ezelőtt, a mai olvasók számára is páratlan izgalmakat tartogatnak.

Galaktika Baráti Kör:
http://galaktikabolt.hu/termek/egy_eves_gbk_tagsag_elofizetes_nelkul.html

Galaktika magazin előfizetés és GBK-tagság:
http://galaktikabolt.hu/termek/galaktika_elofizetes_gbk-tagsag.html 

Galaktika XL előfizetés és GBK-tagság:
http://galaktikabolt.hu/termek/galaktika_xl_eves_elofizetes_es_eves_gbk_tagsag.html 

Facebook hozzászólások

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?