Töltsd ki a kérdőívünket és nyerj!

Mondd el a véleményed a Galaktikáról és 10.000 Ft értékű könyvutalvány lehet a jutalmad!

Az új Galaktika már a 11. évét tapossa. Az indulás óta elég sok minden történt. A Galaktika reinkarnálását követte a Galaktika Fantasztikus Könyvek és a MetaGalaktika újjáéledése, sőt a brand egy új taggal, a HiperGalaktikával is bővült. Pár éve a Galaktika Baráti Kör tagjai évente ajándékkönyvet is kapnak a tagságért cserébe, tavaly pedig, sokak örömére elindult a Galaktika XL változata, mint valódi prémium kiadvány.

Rég kérdeztük meg azonban az olvasóinkat, hogy miként látják a Galaktikát, a szerkesztőség falain kívülről, kicsit józanabbul, mint mi. Mit, hogyan kellene úgy változtatnunk, hogy még jobban tessen?

Ezért most egy online felmérést hirdetünk. A kérdőívünket 2015. április 30-ig kitöltő olvasóink között 3 db 10.000 Ft-os vásárlási utalványt sorsolunk ki, ami levásárolható a Galaktikabolt.hu internetes könyváruházunkban.

Vágj bele és töltsd ki most!

Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

5 hozzászólás

 1. Kadmon szerint:

  Ennek ki lett hirdetve az eredménye?

 2. Galaktika szerint:

  Április 30-án lezárult nyereményjátékunk, aminek keretein belül 3 db 10.000 forint értékű könyvutalványt sorsoltunk ki azok között, akik kitöltötték kérdőívünket és elmondták véleményüket a Galaktikáról. A három szerencsés versenyző (akiket emailben is értesítünk) nem más, mint:
  Laki Péter
  Donkó Veronika
  Dr. Herter László
  GRATULÁLUNK!

 3. solymosgyu szerint:

  Inkább itt: Nos a galaktika 3 évvel ezelőtt. Még szinvonalas novellákat adott ki. De már nem. Én szeretném ha jobb novellákat meg éves tucsi témákat adjanak ki. Tehát összekötve egy nagy galaktikában. Témák melyeket szeretnék csak tudományos ujságban olvasni: furcsa idő. Torténelemmmel kapcsolatos hibás állitások javítása bemutatása. ennyi.

 4. Gáspár László szerint:

  Egyetértek solymosgyu-val. Sajnos a novellák minősége nagyon jóról, közepesre romlott. Az elmúlt 35 évben az összes galaktika számot végigolvastam, azonban az utóbbi pár évben nincs szinvonala a novelláknak.

Vélemény, hozzászólás?