Készül az új BioShock játék

Ugyan még hivatalosan nem jelentettek be semmit, a Mafia 3-on dolgozó Hangar 13 háza táján, jobban mondva a stúdió tőszomszédságában egy nagyon titkos projekt indult el.

A Parkside kódnévre hallgató csoportosulás akkora titokban dolgozott, hogy még a Hangar 13-as kollégáiknak sem mondhatták el, hogy mit kotyvasztanak a konyhájukban. Most kiderült, hogy a világ egyik legegyedibb hangvételű sci-fi FPS játéka, a BioShock következő része legkorábban idén, bár inkább jövőre meg is jelenhet.

Ugyan minden tőlük telhetőt megtettek, hogy titok maradjon az új BioShock, sajnos nem lehet AAA játékot fejleszteni anélkül, hogy emberek dolgozzanak rajta. Onnantól kezdve pedig, hogy egynél több személy tud egy-egy projektről, máris nagyon nehéz megakadályozni, hogy valaki szivárogtasson. Így jártak a BioShock fejlesztői is.

Mostanában a Hangar 13 stúdió felett gyülekeztek a viharfelhők a tömeges elbocsátások és leépítések miatt. A fejlesztők a hírek alapján azonban egy egyelőre meg nem nevezett stúdióhoz igazoltak, egyesek szerint egészen pontosan a 2K Marionról lehet szó. Egyelőre merész kijelentés lenne azt mondani, hogy a következő hónapok nagy videojátékos eseményein már mozgásban láthatnánk az új BioShock részt, de a remény hal meg utoljára.

Facebook hozzászólások

You may also like...