Lehet, hogy Pókember mégis benne lesz a Venom filmben

Tom Hardy főszereplésével készíti a Sony az eddig mindenki által különállónak gondolt Venom filmet, mely Pókember egyik legnagyobb ellenségéről szól. A képregényekben miután a szimbióta megkörnyékezi Peter Parkert, de a fiú nem hajlandó az idegennel szövetségre lépni, Eddie Brock lesz a lény gazdateste. A hivatalos magyarázat szerint a Venom és a többi, Pókember füzetekből ismert karakter is egy olyan univerzumban fog mozogni, mely nincsen kapcsolatban a hálószövővel, Jon Schnepp szerint azonban a valóságban ez közel sem lesz így.

Pókember igenis benne lesz a Venom filmben, ráadásul a Tom Holland-féle verzió, akit a Marvel Filmes Univerzum rajongói már megszerettek – árulta el Schnepp a Movie Talkban.

Holland és maga Kevin Feige is úgy nyilatkoztak korábban, hogy elképzelhetetlen, hogy az MCU Pókembere benne legyen a Venom filmben, akár csupán egy cameo erejéig is. Van ebben valami, hiszen a Venom R-kategóriás, felnőtteknek szóló film lesz, míg a Hazatérés egy könnyedebb, a fiatalabb korosztályt is megcélzó tinifilm volt.

Egyelőre érdemes a nyilatkozatot pletykaként kezelni, hiszen ha összemossák a két film világát, akkor bizony lehet még kavarodás a Sony és a Marvel között.

Mindemellett érdemes még arról is említést tenni, hogy további pletykák szerint a Venom film főellensége Carnage lehet. Tom Hardy, a film főszereplője ugyanis Instagramon posztolt ezzel kapcsolatban egy képet, melyet a színész gyorsan törölt is azóta. Az internet népe azonban nem felejt, így mutatjuk alább.

Facebook hozzászólások

You may also like...