Letölthető Toochee exkluzív novellája

Toochie Az új múzsa című novellája mindössze 99 Ft-ért letölthető a Galaktika boltban.

A túl közeli jövőben a zeneipar kétségbeesve próbál újabb bevételekre szert tenni. A technika fejlődése lehetőséget teremt, hogy egy korábban elképzelhetetlen jogi szabályozást csikarjanak ki. Meddig fajulhat el a küzdelem a jogászok és a zenészek között? Mennyire képtelen helyzet állhat elő a szerzői jogok érvényesítése terén? Abszurd antiutópia 2022-ből.

Toochee (Michael T. Cricket; Kovács “Tücsi” Mihály)

Szerkesztő, újságíró, média- és “NagyTestvér”-szakértő, a Galaktika magazin tudományos szerkesztője. 1967-ben született Budapesten. Rendszerprogramozói tanulmányait a Számalkon végezte. Több magazin újságírója, majd a Duna tévé, később a Spektrum televízió szerkesztője. Televíziós tartalomszolgáltató, emellett 2004-től az újrainduló Galaktika magazin tudományos-szerkesztője.

1997-óta jelennek meg novellái, 2005 óta rendszeresen publikál a Galaktikában. A Kétszázadik című antológiában, a Meta- és HiperGalaktikákban is publikált egy-egy írást. Közismerten “önző szerző”, történeteit saját magának, “fejben” meséli el, nehezen veszi rá magát az írásra. Zsoldos Péter-díjas író.

Toochie Az új múzsa című novellája letölthető a Galaktika boltban mindössze 99 Ft-ért.
Facebook hozzászólások

Galaktika

Sci-fi, tudomány, film, technika, szórakozás. Alapítva 1972-ben.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?