Ma este érkezik a Hearthstone új kiegészítője, a Rastakhan’s Rumble

A Hearthstone a világ egyik legismertebb internetes kártyajátéka, amely immár negyedik éve vezeti a legnépszerűbb online kártyajátékok listáját, most pedig a 10. kiegészítővel bővül, ami a Rastakhan’s Rumble címet viseli.

Közel 140 új kártyalappal kell majd megismerkedniük a HS-ezőknek amelyek főként trollok lesznek, hiszen az új kiegészítő a Zandalari törzs történeteit fogja bővíteni. Hősönként két új legendás kártyát is kapunk a játékba, és ha előrendelted a játékot amit ma este 7-ig megtehetsz, jó nagy előnyre tehetsz szert, még mielőtt elstartolna az új kiegészítő, hiszen jó pár új kártyalap a kezedben lesz, a többiek előtt.

A kiegészítő fő színtere, a Gurubashi Arena lesz, Stranglehorn Vale-ben, ahol a Zandalari törzs, Azeroth minden szegletéről hív harcosokat, hogy megvívjanak az arénában. Az új játékmód is ehhez a témához kapcsolódik, hiszen ebben az arénában kell majd gladiátorharcokat folytatnunk. A szabályokról még nem tudni sokat, csak annyit, hogy nincsenek szabályok.

Rastakhan, a troll király maga is megszerezhető hősként, és a shaman hőskategóriába fog esni, viszont csak úgy szerezhetjük meg, ha még gyorsan a megjelenés előtt megvásároljuk a kiegészítő Pre Orderjét, tehát csak valódi pénzért cserébe szerezhetjük meg ezt a portrét. Új animációk és beszédhang is társulnak a trollos portré mellé.

Ha úgy döntötök, hogy nem áldoztok pénzt a HS-re, az sem probléma, hiszen minden játékos kap 6 Rastakhan’s Rumble csomagot, amiből jó pár új lapot megkaparinthatunk, ha a szerencse is mellénk áll.

Lentebb megtekintheted a kiegészítő trailerét:

 

 

Facebook hozzászólások

You may also like...