Magyarországon soha nem látott játékos esemény lesz az őszi PlayIT

Az őszi PlayIT talán az eddigi legnagyobb gamer és geek rendezvény lesz, amit valaha láthattunk Magyarországon. Valami oknál fogva minden eddiginél több sztárvendéggel, és különleges videojáték csemegével fogják megtölteni a Hungexpo csarnokait.

A rendezvény előtt, e héten keddtől a PlayIt Házban, 6 napon keresztül fognak vetélkedni egymással a legnagyobb magyar youtube játékosok, az esemény alatt betekintést nyerhetünk abba, hogy mennyi előkészületi munkával jár egy ilyen konvenció felépítése, miközben minden nap 10-től 10-ig élőben követhetjük a 16 videós harcát a PlayIT youtube csatornáján.

Ha szeretsz cosplayezni, vagy cosplayerekkel találkozni, és csodálni őket, akkor itt helyed! Még ma éjfélig tudtok jelentkezni a PlayIt cosplay versenyre, és az eseményen élőben fogják bírálni a beöltözött versenyzőket, amit a helyszínen figyelemmel kísérhetünk majd.

Ha már eleged van a számítógépes kütyükből, akkor a PlayIT Rage Roomba elhozhatod a megunt laptopodat, vagy egyéb elektronikus eszközödet, és a srácok adnak egy baseball-ütőt meg egy védő szemüveget, hogy kedvedre színesfémmé alakíthasd azt a béna nyomtatót, ami két hetente fogy ki a patronból.

A PlayIT Show rengeteg offline programmal csalogatja a látogatókat, és ahogy már megszokhattunk, számos játékot is kipróbálhatunk majd, de mind e mellett még a sorozat, vagy egyéb fantasy filmek rajongói is megtalálhatják a szájuk ingerét, hiszen három színész is tiszteletét teszi kis országunkba. Még pár hónappal korábbal közzétették a színészek sziluettjét a PlayIT Facebook oldalán, viszont mi cselesek voltunk és a Galaktikán megtippeltük a kilátogató színészeket, ráadásul helyesen.

Lesz társasjáték zóna, óriási sárkányszobor, megjelenés előtti Battlefield V, és mindennek a tetejében még este egy WellHello koncertel is zárhatjuk a napot, ha időnk, és energiánk engedi.

Az őszi PlayIT-re kilátogatni szinte kötelező minden magyar geeknek, és ha akarnánk se tudnánk egy ajánlóban összefoglalni, hogy mi minden érdekesség lesz a 2018 őszi PlayIt-en, hiszen még sport lehetőségek is lesznek a neves eseményen. Mindenképpen nézz szét a PlayIT hivatalos honlapján, ha a teljesség igényére szomjazol.

Facebook hozzászólások

You may also like...